Skip to Content

95% van Nederlandse banken enabled

  • 11-10-2022
  • 3 min

Na het behalen van de vergunning van rekeninginformatie dienstverlener zijn wij begonnen met het aansluiten van de Nederlandse banken op ons platform. Het zogenaamd onboarden van deze banken is essentieel voor onze dienstverlening. Na goedkeuring van de consument of het bedrijf kunnen wij namelijk transactie gegevens ophalen, deze verrijken en aanbieden bij onze klanten. Op deze manier leert onze klanten zijn klanten nog beter kennen.

Het is niet voor niks dat we juist met de Nederlandse banken beginnen. We zien dat er op het gebied van Open Banking doormiddel van PSD2 nog een wereld te winnen is in Nederland. Zo profiteert het MKB nog maar mondjesmaat van de mogelijkheden die er zijn. Met EnableNow gaan wij Open Banking toegankelijk maken voor bedrijven in Nederland. We stellen bedrijven om alles te weten te komen over inkomsten, uitgaven, kredietwaardigheid, voorkeuren en koopgedrag van jouw klant. Met deze realtime klantdata kan er zeer gepersonaliseerde dienstverlening aangeboden worden. Wij bieden hiervoor niet alleen een SAAS oplossing die deze data kan verzamelen, ook kunnen we deze data labelen, structureren en categoriseren zodat het realiseren van relevante dashboards & insights vervolgens een koud kunstje zijn.

Wil je weten wat Open Banking en PSD2 voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met ons.

Lees verder

Blog image
  • 23-05-2024
  • 3 min
Investering in groeiambities open banking platform EnableNow

De Bossche software-ontwikkelaar EnableNow ontvangt een vervolginvestering van € 650.000 van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), De Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) , EMM Holding en Fleujel Investments. Met deze kapitaalinjectie wil EnableNow het platform door ontwikkelen en commercieel opschalen. Het bedrijf focust hierbij op verbreding van haar portfolio en Europese expansie.

Lees meer
Blog image
  • 21-05-2024
  • 5 min
Conversiepercentages in Open Banking

Open banking maakt het mogelijk om je bankgegevens eenvoudig te delen met derde partijen. De technologie bestaat al een paar jaar en wordt steeds vaker ingezet door met name kredietverstrekkers, factoring- en leasemaatschappijen. Hoe zit het eigenlijk met het gebruik? Zijn mensen wel bereid om hun bankgegevens zomaar te delen? In dit artikel zoomen we in op de conversiepercentages in open banking.

Lees meer
Contact

Ontdek de mogelijkheden van Open Banking voor jouw organisatie!

Heb je vragen over open banking, PSD2 of interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

073 - 2340069Neem contact op