Skip to Content

95% van Nederlandse banken enabled

  • 11-10-2022
  • 3 min

Na het behalen van de vergunning van rekeninginformatie dienstverlener zijn wij begonnen met het aansluiten van de Nederlandse banken op ons platform. Het zogenaamd onboarden van deze banken is essentieel voor onze dienstverlening. Na goedkeuring van de consument of het bedrijf kunnen wij namelijk transactie gegevens ophalen, deze verrijken en aanbieden bij onze klanten. Op deze manier leert onze klanten zijn klanten nog beter kennen.

Het is niet voor niks dat we juist met de Nederlandse banken beginnen. We zien dat er op het gebied van Open Banking doormiddel van PSD2 nog een wereld te winnen is in Nederland. Zo profiteert het MKB nog maar mondjesmaat van de mogelijkheden die er zijn. Met EnableNow gaan wij Open Banking toegankelijk maken voor bedrijven in Nederland. We stellen bedrijven om alles te weten te komen over inkomsten, uitgaven, kredietwaardigheid, voorkeuren en koopgedrag van jouw klant. Met deze realtime klantdata kan er zeer gepersonaliseerde dienstverlening aangeboden worden. Wij bieden hiervoor niet alleen een SAAS oplossing die deze data kan verzamelen, ook kunnen we deze data labelen, structureren en categoriseren zodat het realiseren van relevante dashboards & insights vervolgens een koud kunstje zijn.

Wil je weten wat Open Banking en PSD2 voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met ons.

Lees verder

Blog image
  • 12-09-2023
  • 3 min
PSD2: een krachtige marketing tool voor bedrijven

In de wereld van digitalisering en data-driven marketing zijn bedrijven voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om inzicht te krijgen in het gedrag van hun klanten om gepersonaliseerde services aan te kunnen bieden. Met de komst van PSD2 en open banking opent zich een ongekende mogelijkheid voor bedrijven om transactiegegevens te verzamelen en te analyseren en in te zetten voor marketing doeleinden. In dit artikel kijken we hoe PSD2 kan dienen als een krachtige marketing tool door inzicht te bieden in het koopgedrag van klanten en het creëren van effectieve klantprofielen.

Lees meer
Open banking
  • 08-08-2023
  • 3 min
Banktransacties in een kredietscore, hoe werkt dat?

Het analyseren van potentiële klanten door kredietverstrekkers gaat vooral om het beoordelen van de kredietwaardigheid. EnableNow biedt samen met RiskQuest een krachtige set tools aan om op basis van banktransacties de financiële stabiliteit van een consument of onderneming in kaart te brengen. In dit artikel leggen we uit hoe banktransacties gebruikt kunnen worden om klanten beter te analyseren, met als doel de kredietverstrekking efficiënter te maken en tegelijkertijd de risico’s te beperken.

Lees meer
Contact

Ontdek de mogelijkheden van Open Banking voor jouw organisatie!

Heb je vragen over open banking, PSD2 of interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

073 - 2340069Neem contact op