Skip to Content

EnableNow en TidalControl: De sleutel tot compliance

  • 17-04-2024
  • 3 min

EnableNow en TidalControl: De sleutel tot compliance

In de wereld van Open Banking is het cruciaal om de juiste tools te gebruiken om security en compliance processen te professionaliseren. EnableNow, jouw kennispartner in Open Banking, gaat TidalControl inzetten om hun security- en compliance-processen naar een hoger niveau te tillen.

EnableNow: De Sleutel tot Inzicht

EnableNow onthult het grotere verhaal door scherp te focussen op de details. Met onze betrouwbare software maken ze diensten toegankelijker en stellen ze afnemers in staat hun klanten beter te leren kennen. Banktransacties worden direct geanalyseerd, waardoor de financiële situatie van een klant inzichtelijk wordt. Netto inkomsten, uitgavenpatronen en levensgebeurtenissen komen helder naar voren. Dit verbeterde inzicht zorgt voor een betere klantervaring.

Voor kredietverstrekkers en factoringmaatschappijen is EnableNow ideaal. Het analyseert banktransacties real-time en beoordeelt nauwkeurig de kredietwaardigheid van potentiële klanten. De FinTech-sector groeit explosief, en EnableNow speelt hierin een cruciale rol. Het rapport van EY over de Nederlandse FinTech-industrie voor 2023 benadrukt deze groei.

TidalControl: Automatisering voor Compliance

TidalControl biedt een geautomatiseerde aanpak voor compliance. Met automatische data verzameling van IT-assets en een robuuste audit trail, kunnen bedrijven hun compliance-positie aantonen. Notificaties houden hen op de hoogte van systeemupdates en veranderingen. TidalControl maakt het leven leuker door de compliance-burden te verminderen.

Samen Sterker

EnableNow en TidalControl vormen een krachtige combinatie. Met het inzicht en automatisering van TidalControl zullen de security en compliance processen van EnableNow naar een hoger niveau getild worden. Zo kan EnableNow met vertrouwen groeien en onze klanten een veilige ervaring bieden.

Lees verder

Blog image
  • 23-05-2024
  • 3 min
Investering in groeiambities open banking platform EnableNow

De Bossche software-ontwikkelaar EnableNow ontvangt een vervolginvestering van € 650.000 van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), De Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) , EMM Holding en Fleujel Investments. Met deze kapitaalinjectie wil EnableNow het platform door ontwikkelen en commercieel opschalen. Het bedrijf focust hierbij op verbreding van haar portfolio en Europese expansie.

Lees meer
Blog image
  • 21-05-2024
  • 5 min
Conversiepercentages in Open Banking

Open banking maakt het mogelijk om je bankgegevens eenvoudig te delen met derde partijen. De technologie bestaat al een paar jaar en wordt steeds vaker ingezet door met name kredietverstrekkers, factoring- en leasemaatschappijen. Hoe zit het eigenlijk met het gebruik? Zijn mensen wel bereid om hun bankgegevens zomaar te delen? In dit artikel zoomen we in op de conversiepercentages in open banking.

Lees meer
Contact

Ontdek de mogelijkheden van Open Banking voor jouw organisatie!

Heb je vragen over open banking, PSD2 of interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

073 - 2340069Neem contact op