Skip to Content

Xander Smit benoemd tot Chief Compliance Officer bij EnableNow

  • 06-06-2024
  • 2 min

We zijn trots dat we kunnen melden dat Xander Smit benoemd is tot Chief Compliance Officer bij EnableNow. Hiermee treedt Xander toe tot het bestuur van EnableNow.

Xander Smit is een professional met ruime ervaring als register controller, riskmanager en auditor en brengt hiermee diepgaande kennis van compliance en risicomanagement naar het team van EnableNow. Zijn expertise zal onze positie als marktleider in de Nederlandse Open Banking sector versterken.

Xander zal een cruciale rol spelen bij het versterken van onze compliance processen en het waarborgen van de privacybescherming van onze klanten. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de “Compliance as a USP” visie van het bestuur. Zijn toetreding tot het directie team markeert een belangrijke mijlpaal voor EnableNow, en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Over EnableNow

EnableNow is jouw partner in Open Banking. Onze software biedt inzicht, begrip en nauwkeurige data, waardoor we nieuwe mogelijkheden voor bedrijven ontgrendelen. Met volledige privacybescherming en gebruik van PSD2-data helpen we organisaties groeien en hun klanten beter te leren kennen.

Lees verder

Blog image
  • 04-06-2024
  • 3 min
Compliance als een USP

In de relatief jonge PSD2-markt gelden over het algemeen dezelfde eisen qua regelgeving als voor de traditionele financiële bedrijven. Daarbij gaat het in hoofdzaak om 3 thema’s: zorgvuldig omgaan met de gevoelige informatie, het financiële systeem beschermen tegen kwaadwillende invloeden die toegang willen en tenslotte het voorkomen van zwartgeld en andere niet legale geldstromen.

Lees meer
Blog image
  • 23-05-2024
  • 3 min
Investering in groeiambities open banking platform EnableNow

De Bossche software-ontwikkelaar EnableNow ontvangt een vervolginvestering van € 650.000 van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), De Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) , EMM Holding en Fleujel Investments. Met deze kapitaalinjectie wil EnableNow het platform door ontwikkelen en commercieel opschalen. Het bedrijf focust hierbij op verbreding van haar portfolio en Europese expansie.

Lees meer
Contact

Ontdek de mogelijkheden van Open Banking voor jouw organisatie!

Heb je vragen over open banking, PSD2 of interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

073 - 2340069Neem contact op